Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Karvinska

Karvinsko - něžná, ale opilá, vykradená dodávková vozidla a škola 

Včera v Karviné na Třídě 17. listopadu policisté při běžné silniční kontrole zastavili řidičku (1976) osobního vozidla Ford Mondeo. Žena zkouškou na přítomnost alkoholu v dechu "prošla" s hodnotou 1,68 promile. I pozdější dechová zkouška potvrdila 1,68 promile. Žena je podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Skutek bude řešen formou zkráceného přípravného řízení.
Během noci na úterý neznámí pobertové vykrádali a ničili vozidla. V Havířově ve dvorové části na Hlavní třídě někdo vypáčil dva zámky dveří dodávkového vozidla Citroen Jumper. Z nákladového prostoru odcizil láhve alkoholu ze bezmála 4 000 Kč. Poškozením na vozidle byla způsobena škoda ve výši 4 000 Kč. Stejným způsobem na Dlouhé třídě neznámý pachatel vnikl do jiného dodávkového vozidla, tentokrát Peugeot Boxer. Z kabiny řidiče odcizil koženkovou tašku s doklady. Dále sebou odnesl nářadí a další věci. Na odcizených věcech byla vyčíslena škodu na 16 000 Kč, poškozením asi 5 000 Kč.
Na Mládežnické v Havířově neznámý pachatel rozbil sklepní okénko suterénu základní školy. Ze třídy pak odcizil projektor v hodnotě 15 000 Kč. Rozbitím okénka byla způsobena škoda ve výši 400 Kč.
PIS Karviná
por.Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 30.6.2010

vytisknout  e-mailem