Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Karvinska

Karvinsko - ..z jedné karvinské prodejny potravin zmizel trezor a další případy 

Krádež trezoru
Z jedné karvinské prodejny potravin zmizel trezor. Během noci na pondělí dosud neznámý pachatel postupně násilně překonal mříže, vstupní dveře i vnitřní dveře. Uvnitř odcizil trezor s hotovostí ve výši 200 000 Kč, poukazky na stravování v hodnotě necelých 34 000 Kč a několik set kusů stíracích losů. Celková škoda včetně poškození je bezmála 270 000 Kč.

Chmatáci v bytech

Policisté začali šetřit přečin krádeže a porušování domovní svobody. V Albrechticích zatím neznámý pachatel během víkendu násilně vnikl do rodinného domu. Odcizil křovinořez a elektro kabely. Majiteli krádeží způsobil škodu ve výši 20 000 Kč.V Havířově na Lipové ulici neznámý pachatel vnikl do bytu. Tam odcizil mobilní telefon, peněženku, hotovost a doklady. Majitelům způsobil škodu ve výši asi 16 000 Kč. K vloupání došlo v průběhu noci na pondělí.

 Kdo si přisvojí cizí věci bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta...
Zloději berou cokoliv - i prázdné pivní láhve
V Orlové-Lutyni na ulici Na Stuchlíkovci neznámý poberta rozbil okno osobního vozidla Jaguár X-type. Ze zavazadlového prostoru odcizil notebook v hodnotě 10 000 Kč. Poškozením majiteli způsobil škodu ve výši 12 700 Kč. V Havířově-Městě na Koperníkové ulici stejným způsobem pachatel vnikl do vozidla Škoda 120. Tady si pachatel sebou odnesl přepravku plnou prázdných pivních láhví. Škodu majitel předběžně vyčíslil na 660 Kč.
komisař PIS Karviná
por.Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 1.6.2010

vytisknout  e-mailem