Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 23.4.2009 

Zaútočil na otce nožem - dodatek

Prostějovští policisté byli včera večer přivolání do jednoho bytu v Prostějově. Devětadvacetiletý muž v průběhu hádky vytáhl kuchyňský nůž na svého otce a vyhrožoval mu, že ho zabije. Snažil se jej bodnout do horní části těla, ale muž jeho útok vykryl a ruce mu zachytil. Útočník pak svého jednání zanechal a odešel z bytu pryč. Při odchodu z domu ale nadále slovně vyhrožoval svému otci, že ho zabije. Podezřelého muže policisté zadrželi, muž je nyní v policejní cele.  Zadržený je podezřelý z trestného činu úmyslné ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a z násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci. Okolnosti události se vyšetřují.

Dodatek: Podezřelý muž byl dne 23.4.2009 v odpoledních hodinách propuštěn ze zadržení, neboť jeho otec vzal zpět svůj souhlas s trestním stíháním svého syna.

Poškození vozidla

Neznámý pachatel na ulici J. Lady v Prostějově poškodil přední část vozidla VW Golf, a to tak, že do něj nacouval a z místa poté ujel. Majiteli vznikla škoda 20 000,- Kč.

Vloupání do vozidla

Neznámý pachatel se na křižovatce ulic Tovačovského – Vrlova v Prostějově vloupal do zaparkovaného vozidla Opel Vectra, ze kterého následně odcizil tašku s rybářským nářadím, tři rybářské pruty a dva navijáky. Majitel odhaduje škodu na více jak 11 000,- Kč.

vytisknout  e-mailem