Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 5.6. - 7.6.2009. 

Vloupání do vozidel

Doposud neznámý pachatel se vloupal do tří zaparkovaných vozidel v areálu soukromé firmy v obci Nezamyslice. Z vozidel Renault Kangoo, Renault Master a Ford Transit odcizil různé nářadí. Škoda na odcizených věcech a poškozením vozidel dosahuje částky 100 000,- Kč.

Vloupání do bytu

Neznámý pachatel se vloupal do bytu v panelovém domě na ulici Kostelecká v Prostějově a odcizil notebook a keramickou pokladničku s finanční hotovostí. Majiteli vznikla škoda 10 000,- Kč.

Krádež jízdního kola

Neznámý pachatel se vloupal do sklepní kóje v domě na sídlišti E. Beneše v Prostějově a odcizil pánské trekingové jízdní kolo Olpran i s připevněnou dětskou sedačkou.

Krádež motorové nafty

Neznámý pachatel vnikl do areálu soukromé farmy v obci Březsko, kde z šesti zaparkovaných pracovních strojů odcizil celkem 460 litrů motorové nafty. Majitel škodu odhaduje na 11 500,- Kč.

Vloupání do vozidla

Na ulici Brněnská v Prostějově se neznámý pachatel vloupal do odstaveného vozidla Ford Transit a odcizil z něj volně odložený digitální fotoaparát, pánskou tašku s osobními doklady řidiče, platební karty, dva mobilní telefony a další věci. Škodu poškozený odhaduje na 28 700,-Kč.

vytisknout  e-mailem