Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 21. - 23. srpna 2009 

Vloupání do prodejny – zjištění pachatele

Šetřením policistů z Obvodního oddělení PČR Prostějov byl zjištěn pachatel, který se v polovině měsíce června 2009 vloupal do prodejny Masa a uzenin v Prostějově na náměstí E. Husserla a způsobil škodu bezmála 115.000,- Kč. Jednalo se o 41letého muže z Olomouce, který se dále vloupal do prodejny Ovoce – zelenina na ulici Svatoplukova v Prostějově, kde odcizil zboží a finanční hotovost v celkové výši 8.500,- Kč


 


Krádež věcí z vozidla

Neznámý pachatel odcizil z neuzamčeného vozidla zaparkovaného na Husově náměstí v Prostějově kabelku s doklady, fotoaparátem, paměťovými kartami, dvěma mobilními telefony a parfémem. Poškozené ženě vznikla škoda 14.000,- Kč.


 


 

Vloupání do vozidel

Neznámý pachatel se vloupal do nákladního vozidla Fiat Ducato zaparkovaného na ulici Hliníky v Prostějově. Po rozbití skleněné výplně pravého bočního okna vnikl do vozidla a odcizil autonavigaci, čímž způsobil škodu 10.560,- Kč. Rozbitím okna vznikla škoda ve výši 18.840,- Kč.


 

Neznámý pachatel vnikl do  nákladního vozidla Mercedes Benz Sprinter zaparkovaného v Prostějově na ulici Tylova a to tak, že nezjištěným předmětem rozbil skleněnou výplň levých předních dveří. Odcizil dámskou kabelku s peněženkami a finanční hotovostí, doklady a platebními kartami. Majiteli vznikla škoda ve výši 6.200,- Kč.


 


 

Policisté zaznamenali 8 dopravních nehod. 1 osoba utrpěla lehké zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 503.500,- Kč.


 


 


 

por. Miroslava Trundová

tel. 974 781 212

vytisknout  e-mailem