Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 14.8. - 16.8.2009. 

Vloupání do prodejny

V obci Čechovice se neznámý pachatel vloupal do prodejny potravin a odcizil doposud přesně nezjištěné množství cigaret různých značek, alkoholických nápojů, alkoholu a dobíjecích kuponů. Škoda způsobená vloupáním bude vyčíslena dodatečně.


 

Vloupání do budovy soukromé firmy

Neznámý pachatel vnikl do administrativní budovy v areálu soukromé společnosti na ulici Kojetínská v Prostějově a v kanceláři odcizil finanční hotovost v různých měnách. Celková suma činí více jak 190 000,- Kč.


 

Krádež kabelky z jízdního kola

Neznámý pachatel odcizil poškozené ženě z košíku jízdního kola dámskou kabelku s finanční hotovostí, svazkem klíčů a osobními doklady. Ke krádeži došlo v prostoru u přechodu pro chodce na ulici Újezd v Prostějově. Škoda způsobená krádeží je vyčíslena na 35 000,-Kč.


 

Krádež vozidla

V Prostějově na sídlišti Svornosti se neznámý pachatel zmocnil zaparkovaného vozidla Mazda 6, modré metalízy, a odjel s ním neznámo kam. Majitel škodu odhaduje na 700 000,- Kč.


 

Poškození automatu

Neznámý pachatel v prostorách baru na ulici Tyršova v Kostelci na Hané rozbil dotykově ovládanou obrazovku nevýherního automatu. Způsobil tak škodu nejméně 12 000,- Kč.


 


 

vytisknout  e-mailem