Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 26.1.2009. 

Krádež vozidla

Policisté vyšetřují případ krádeže osobního automobilu Škoda Felicia z garáže u rodinného domu v obci Šubířov. Pachatel nejprve vypáčil vrata garáže a následně z vozidlem ujel. Majitel škodu odhaduje na 20 000,- Kč.
Neznámý pachatel vnikl také do uzamčené garáže v Prostějově Na močidýlkách a odcizil osobní motorové vozidlo Tatra bez registračních značek. Majiteli způsobil škodu v předběžné výši 20 000,- Kč.

Vloupání do rodinného domu

Dosud neznámý pachatel vnikl do rodinného domu v obci Žárovice, kde vše prohledal a z jedné místnosti odcizil uschovanou obálku s obsahem finanční hotovosti ve výši 60 000,- Kč. Poté nalezl ještě pánskou peněženku, která obsahovala finanční částku 40 000,- Kč. Majitel tak přišel celkem o 100 000,- Kč. Po pachateli krádeže policisté intenzívně pátrají.

Krádež akumulátorů

Neznámý pachatel v areálu kamenolomu v katastrálním území Rozstání – Baldovec postupně vnikl do zde odstavených dvou pracovních strojů a odcizil z nich akumulátorové baterie v hodnotě celkem 10 000,- Kč.

Krádež jízdního kola

Doposud neznámý pachatel na ulici Újezd v Prostějově přestřihl lankový zámek, kterým bylo uzamčeno ke stojanu jízdní pánské trekové kolo a odjel s ním neznámo kam. Majitel škodu vyčíslil na 15 000,- Kč.

vytisknout  e-mailem