Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

Ze dne 20.11.-22.11.2009 

 Loupežné přepadení na ulici

Dne 18.11.2009 kolem 17.00 hodin šla žena (1932) kolem budovy mateřské školy vedle domu Libušinka, kdy ji zezadu uchopil neznámý pachatel za rameno, na kterém měla zavěšenou dámskou kabelku. Pachatel trhl za kabelku a povalil ženu na zem. Neznámému muži se podařilo kabelku vytrhnout a z místa utekl pryč. Způsobená škoda činí 1350,- Kč.


 

Loupež na poště

Dne 20.11.2009 kolem 16.00 hodiny přistoupil neznámý muž k přepážce na pobočce České pošty v obci Vrbátky. Na pracovnici (1987), která byla za přepážkou, namířil krátkou střelnou zbraň a začal nesrozumitelně mluvit. Žena utekla z prostoru přepážky do skladu. Pachateli se nepodařilo dostat přes uzamčené dveře za přepážku, z místa činu odešel, aniž by cokoliv odcizil. Ke zranění osob nedošlo.


 

Krádež jízdního kola

Dne 20.11.2009 vnikl neznámý pachatel na balkon ve zvýšeném přízemí ubytovny v Prostějově na ulici M. Pujmanové. Odtud odcizil jízdní kolo zn. Avalanche černožluté barvy, které bylo uzamknuto zámkem k zábradlí balkonu. Majitel škodu vyčíslil na 14 000,- Kč.


 

Krádež tašky z vozidla – zjištění pachatele

Policisté zjistili pachatele krádeže (1985) látkové tašky z osobního motorového vozidla Fiat Punto, ke které došlo v měsíci červenci tohoto roku. Poškozený muž přišel o své osobní doklady, doklady od vozidla a peněženku s finanční hotovostí. Způsobená škoda činí 7 200,- Kč. Pachatel je podezřelý z trestného činu Krádež.


 

Odcizení vozidla v obci Kralice na Hané

Dosud neznámý pachatel odcizil v minulých dnech z parkoviště u budovy Obecního úřadu v obci Kralice na Hané vozidlo Škoda Octavia šedé barvy. Majiteli tak způsobil škodu ve výši 300.000,- Kč. Po vozidle bylo vyhlášeno pátrání.

vytisknout  e-mailem