Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 26.6. - 28.6.2009 

Vloupání do rekreační chaty

V obci Skřípov se neznámý pachatel vloupal do rekreační chaty, kde vypáčil několik dveří, vše prohledal a odcizil plazmovou televizi, satelitní přijímač i s kartou na příjem satelitních kanálů a nástěnné skříňové hodiny. Majiteli vznikla škoda v celkové výši 39 000,-Kč.


 

Vloupání do vozidel

Na Policii ČR v Prostějově byly nahlášeny 3 případy vloupání do zaparkovaných vozidel. V obci Mostkovice se neznámý pachatel vloupal do Fordu Escort, ze kterého odcizil brašnu s peněženkou a dalšími věcmi majitele. Způsobil mu tak škodu 4 900,-Kč. K dalším dvěma vloupáním došlo v Prostějově na ulici Kostelecká do vozidla Citroen Jumper a na ulici Šárka do vozu Peugeot Boxer. Z vozidla Citroen odcizil pachatel mobilní telefon, PDA, batoh s věcmi a firemní doklady. Způsobil tak škodu 10 200,-Kč. Z vozidla Peugeot byla odcizena ledvinka s peněženkou, platební kartou a svazky klíčů. V tomto případě vznikla majiteli škoda 4 000,- Kč.


Krádež batohu

Neznámý pachatel vnikl do neuzamčeného vozidla Škoda Fabia, které bylo zaparkované na parkovišti před obchodním domem na ulici Konečná v Držovicích a ze sedadla spolujezdce odcizil volně odložený batoh s věcmi. Majiteli vznikla krádeží škoda 4 500,- Kč.


 

Krádež peněženky z vozidla

Neznámý pachatel využil nepozornosti ženy a při skládání nákupu do zavazadlového prostoru vozidla Škoda Octavia odcizil z její odložené kabelky peněženku s finanční hotovostí 12 500,-Kč, platební kartou a osobními doklady. Ke krádeži došlo na parkovišti před obchodním domem na ulici Konečná v Držovicích.


 

Krádež přívěsu

Doposud neznámý pachatel vnikl do volně přístupného a nehlídaného objektu zemědělského družstva v obci Vrbátky a odcizil zde odstavený dvounápravový vyklápěcí traktorový přívěs v hodnotě 50 000,- Kč.

vytisknout  e-mailem