Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 10.- 13. září 2009 

Neoprávněné užívání cizí věci

Neznámý pachatel se zmocnil motorového vozidla zn. Peugeot Boxer zaparkovaného na parkovišti na ulici Kotěrova v Prostějově. Odcizením vozidla vznikla majiteli škoda ve výši 560.000,- Kč.


 

Dále se neznámý pachatel zmocnil vozidla zaparkovaného na parkovišti na ulici Šlikova v Prostějově. Odcizením vozidla VW Golf plus vznikla majiteli škoda 350.000,- Kč


 

Krádež kabelky

Neznámý pachatel využil nepozornosti 32letého muže, který u benzinové čerpací stanice na Petrském náměstí v Prostějově zadával kód na mytí vozidla, a z neuzamčeného vozidla mu odcizil kabelku s doklady, platební kartou, klíči a finanční hotovostí. Odcizením kabelky s věcmi vznikla majiteli škoda 8.800,- Kč.


 

Dále byl hlášen případ, kdy neznámý pachatel využil nepozornosti 38leté ženy, která se vzdálila od svého dětského kočárku a odcizil z něj dámskou kabelku s doklady, platební kartou, mobilním telefonem a finanční hotovostí. Vzniklá škoda činí 2.350,- Kč.


 

Vloupání do vozidla

Neznámý pachatel se vloupal do vozidla zaparkovaného na parkovišti u hřbitova v obci Smržice. Po rozbití skleněné výplně zadních pravých dveří vnikl do vozidla a následně odcizil dámskou kabelku s doklady, mobilním telefonem, osobními věcmi a finanční hotovostí. Způsobená škoda činí 16.600,- Kč.


 

Policisté při silničních kontrolách zjistili 6 podnapilých řidičů.


 

Bylo zaznamenáno 7 dopravních nehod, při kterých byly jedna osoba těžce zraněna a tři osoby utrpěly lehká zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 292.000,- Kč.


 


 


 


 

por. Miroslava Trundová

tel. 974 781 212


 


 

vytisknout  e-mailem