Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 18. - 20. září 2009 

Vloupání do telefonního automatu

Neznámý pachatel se vloupal do telefonního automatu v Prostějově Vrahovicích. Rozbil plastovou kasičku a odcizil 878,- Kč. Poškozením automatu neznámý pachatel způsobil škodu 7.600,- Kč.


 

Vloupání do pohostinství

Neznámý pachatel se vloupal do pohostinství v obci Pěnčín. V pohostinství vše prohledal a odcizil alkoholické nápoje, cigarety a plazmovou televizi. Odcizením věcí a poškozením zařízení vznikla majiteli škoda 41.000,- Kč.


 

Krádež jízdního kola

Neznámý pachatel se nezjištěným způsobem dostal do sklepních prostor domu na ulici Raisova v Prostějově a odcizil jízdní kolo zn. Olpran. Majiteli vznikla škoda 9.000,- Kč.


 

Krádež kabelky z jízdního kola

Neznámý pachatel využil nepozornosti 57leté ženy, která si odemykala uzamčené jízdní kolo před obchodním domem Prior v Prostějově. V nestřeženém okamžiku jí neznámý pachatel odcizil z košíku jízdního kola kabelku s peněženkou, finanční hotovostí, doklady a mobilními telefony. Ženě vznikla škoda 8.150,- Kč.


 

Poškození optického telekomunikačního kabelu

Policisté šetří případ poškození optického telekomunikačního panelu, ke kterému mělo dojít při výkopových pracích v obci Dětkovice. Způsobená škoda byla vyčíslena na 400.000,- Kč.


 

Přes víkend policisté zaznamenali 5 dopravních nehod. Jedna osoba byla lehce zraněna. Hmotná škoda byla vyčíslena na 333.000,- Kč.


 

por. Miroslava Trundová

tel. 974 781 212


 


 


 

vytisknout  e-mailem