Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 5.12.-7.12.2009 

 Sebevražda na železnici

Dne 5.12.2009 kolem 14.00 hodiny jela souprava osobního vlaku po trati Olomouc hlavní nádraží směr Nezamyslice. V místě mezi železničními zastávkami Prostějov – Vrahovice a Prostějov hlavní nádraží se nacházela žena (1970), která na zvukový signál strojvedoucího vlakové soupravy reagovala tak, že vešla na kolejiště a lehla si před přijíždějící vlakovou soupravu. Došlo ke střetu osoby s vlakem a okamžitému úmrtí ženy. Tělo zemřelé bylo převezeno k provedení pitvy.


 

Krádež vloupáním do kanceláří

V minulých dnech došlo na Prostějovsku v obci Tištín v areálu objektu masokombinátu k násilnému vniknutí do kanceláří firmy. Neznámý pachatel zde odcizil finanční hotovost, poškodil nástěnnou telefonní ústřednu a vypáčil nástěnný trezorek. Poškozením vybavení vznikla škoda ve výši 17.500,- Kč.


 

Vloupání do prodejny potravin

V ranních hodinách dne 5.12.2009 se dosud neznámý pachatel vloupal do prodejny potravin a smíšeného zboží v obci Držovice. Pachatel odtud odcizil registrační pokladnu s finanční hotovostí a poškodil vstupní dveře do objektu. Celková škoda byla vyčíslena na 15.400,- Kč.


 

Vloupání do vozidla

V minulých dnech v Prostějově na ulici Moravská neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň zadního okna u zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Ze zadní sedačky vozidla odcizil koženou busines tašku se dvěma notebooky. Majiteli tak způsobil škodu ve výši nejméně 68.500,- Kč.


 

Krádež věcí z hokejové šatny

Z pátku 4.12.2009 na sobotu 5.12.2009 neznámý pachatel překonal zámek vstupních dveří šatny na zimním stadionu v Prostějově. Šatnu prohledal a odcizil z ní vybavení patřící hokejovým hráčům. Celková škoda činí 127.100,- Kč.

vytisknout  e-mailem