Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie dopadla partičku zlodějů

DĚČÍN - Policie dopadla partičku zlodějů; Zloději se nechtělo platit; Auto není trezor 

Policie dopadla partičku zlodějů

DĚČÍN – Děčínským policistům se v uplynulých několika dnech podařilo odhalit a dopadnout pachatele násilné trestné činnosti, kterou skupina tří mladíků páchala na území města Děčína. Mladíci se vloupali do objektu středního odborného učiliště v Děčíně, odkud si odnesli pracovní nářadí. Následně navštívili i zahradní chatku v děčínské zahrádkářské kolonii U nemocnice, kde rozštípali vstupní dveře a z chatky si také odnesli pracovní nářadí. Celková škoda se vyšplhala až k necelým třem desítkám tisíc korun. Pachatelům hrozí za jejich jednání až dvouletý pobyt za mřížemi.

Zloději se nechtělo platit

ČESKÁ KAMNICE  – Mladý lapka se v pátek  22.1.2010 po poledni pokusil o krádež zboží v jednom z českokamenických obchodních domů, leč lup se mu nezdařil.  Byl chycen ostrahou prodejny a předán policii. Deodorant v hodnotě 96,- Kč byl vrácen na prodejnu. Za trestný čin krádeže hrozí mladému muži až tříletý trest odnětí svobody, jelikož byl v minulosti již za obdobný skutek několikrát trestán.

Auto není trezor

RUMBURK – Mladý muž odstavil své vozidlo na parkovišti před obchodním domem a odešel si nakoupit. Když se vrátil, byl nemile překvapen. Nejenže se mu mezitím do jeho vozidla vloupal neznámý pachatel, ale odnesl si s sebou i jeho notebook, tašku s firemními materiály a finanční hotovost ve výši 11.000,- Kč. Neznámému pachateli v případě dopadení hrozí obvinění z trestného činu krádeže a trest odnětí svobody až na dvě léta.

nprap. Petra Kubátová, Děčín dne 25.1.2010

tel.: 974 432 207, 724 156 293
 

 

vytisknout  e-mailem