Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie hledá řidiče a svědky

SUŠICKO - V katastru obce Prášily došlo v úterý k dopravní nehodě. Pátráme po řidiči nákladního vozidla i svědcích. 

     V úterý 12. prosince 2017 v katastru obce Prášily došlo k dopravní nehodě. V době mezi 15:30 - 15:45 hodin na silnici č. II/190 jela řidička s osobním automobilem HYUNDAI I 20 ve směru od obce Hartmanice na Železnou Rudu. Před odbočkou na obec Keply se v místě dopravní nehody míjela s nezjištěným nákladním vozidlem pro přepravu dřeva. Podle vyjádření řidičky jel neznámý řidič s nákladním vozidlem částečně v protisměru. Řidička na tuto situaci reagovala prudkým brzděním a její vozidlo se následně dostalo do smyku, který nezvládla a havarovala vlevo mimo komunikaci.

Ke střetu s protijedoucím vozidlem nedošlo, a řidič s vozidlem pokračoval v jízdě ve směru na obec Hartmanice. Při nehodě nedošlo ke zranění osob.

     Policisté hledají řidiče nákladního vozidla a žádají svědky, kteří by přispěli k ustanovení tohoto vozidla i případně svědky dopravní nehody, kteří by podáním vysvětlení přispěli k upřesnění popisu nehodového děje.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

              Děkujeme za spolupráci

    

nprap. Ladmanová Dana

14. prosince   2017

vytisknout  e-mailem