Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie hledá svědky dopravní nehody

ROKYCANSKO - Policie žádá případné svědky dvou dopravních nehod o součinnost.  

     Policisté z dopravního inspektorátu v Rokycanech šetří  dopravní nehody a žádají případné svědky, kteří by napomohli objasnit příčiny dopravních nehod, aby kontaktovali osobě nebo telefonicky  dopravní inspektorát Rokycany na tel. č. 974 335 251.

     K první dopravní nehodě došlo dne 5. července 2013 v 06:30 hodin na konci obce Zvíkovec ve směru na obec Rakovník. Dosud nezjištěný řidič s vozidlem tovární značky Renault Laguna jel ve směru na Rakovník, kde při projíždění levotočivé zatáčky v klesání zřejmě nezvládl řízení, vjel do pravého silničního příkopu, kde následně narazil do dopravní značky, do směrového sloupku a sloupu elektrického vedení. Poté řidič  z místa nehody utekl.

     Druhá dopravní nehoda se stala 10. července 2013 v 13:00 hodin ve směru od obce Březina na obec Osek, okr. Rokycany. Dosud nezjištěný řidič, nezjištěným nákladním vozidlem, který se při předjíždění vozidla, které jelo předním (traktor zn. Zetor), nestačil bezpečně zařadit před předjížděné vozidlo a tímto způsobem jízdy omezil protijedoucího řidiče ve vozidle torávrní značky Fiat, který začal prudce brzdit. Jelikož řidič předpokládal, že řidič s nádkladním vozidlem jedoucím v protisměru se nestačí zařadit zpět do svého jízdního pruhu, strhl řízení svého vozidla do příkopu, aby předešel čelnímu střetu a s vozidlem havaroval. Řidič nákladního vozidla z místa nehody ujel.

nprap. Hana Kroftová
16.7.2013

vytisknout  e-mailem