Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Policie hledá svědky dopravní nehody

V úterý dne 12. dubna několik minut po osmé hodině ráno došlo na ulici Plzeňská v blízkosti tramvajové zastávky Motol k dopravní nehodě. Policie nyní hledá svědky této události.  

V průběhu vyšetřování policisté zjistili, že dosud neznámý řidič v neznámém vozidle projížděl po ulici Plzeňská směrem od ulice Bucharova k ulici Radlická. V průběhu jízdy se otáčel do protisměru přes tramvajový pás, přičemž nedal přednost protijedoucí tramvaji linky číslo 16. V důsledku tohoto manévru sice nedošlo ke střetu obou vozidel, zranění ale utrpěla jedna z cestujících v tramvaji. Skončila na ošetření v nemocnici. Alkohol v dechu řidiče vyloučili policisté orientační dechovou zkouškou. Řidič, jehož totožnost policisté prozatím neznají, z místa nehody odjel, aniž by na sebe zanechal jakýkoliv kontakt, nebo nehodu oznámil Policii ČR.
 
Policie nyní hledá svědky této události. Jakékoliv informace přijmou policisté z oddělení dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu na tel.: 974 825 703, 974 825 708, popřípadě operátoři na lince 158.
 
kpt. Bc. Eva Miklíková 15.4.2011

vytisknout  e-mailem