Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Policie hledá svědky tragické dopravní nehody

Ve čtvrtek dne 14. srpna 2008 v dopoledních hodinách došlo v Praze 8 – Kobylisích k tragické dopravní nehodě. O život při ní přišel šestatřicetiletý řidič motocyklu. 

Ve čtvrtek dne 14. srpna kolem jedenácté hodiny dopoledne projížděl jednačtyřicetiletý řidič v osobním motorovém vozidle značky Škoda Fabia v levém pruhu vozovky v ulici Střelničná v Praze 8 – Kobylisích. Na křižovatce s ulicí Čumpelíkova ale při odbočování vlevo nedal přednost v jízdě protijedoucímu motocyklu značky Suzuki, který přijížděl v levém jízdním pruhu komunikace v ulici Střelničná směrem k Ďáblické. Následně tak došlo ke střetu, při kterém přišel šestatřicetiletý motocyklista na místě o život. Celková škola činila přibližně 180 tisíc korun, alkohol v krvi řidiče fabie vyloučili policisté na místě provedením orientační dechové zkoušky.
Přesnou příčinu a bližší okolnosti této tragické události vyšetřují nyní policisté z odboru vyšetřování dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu. Ti se v této souvislosti obracejí na všechny případné svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili buď telefonicky na tel. čísle: 284 828 639, anebo osobně na adrese Policie ČR, Správa hl. m. Prahy, služba kriminální policie a vyšetřování, odbor vyšetřování dopravních nehod, Praha 8, Horňátecká 5.

vytisknout  e-mailem