Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policie hledá zloděje alkoholika

LIBEREC - V nočních hodinách ze středy na čtvrtek se neznámý pachatel vloupal do zahradních chatek poblíž ulice Nad Školou, odkud si odnesl pouze alkohol. 

V noci ze středy 17. června na čtvrtek 18. června 2015 se neznámý pachatel vloupal do zahradních chatek v Liberci, poblíž ulice Nad Školou a ulici Janovská. Do první chaty se pachatel vloupal poté, co zprvu překonal pletivový plot. Ten rozstříhal a následně se dostal na pozemek. Jako přístupovou cestu do zahradní chatky zvolil okno, kde poškodil dřevěnou petlici a poté rozbil skleněnou výplň. Z chaty si odnesl pouze dvě lahve s tvrdým alkoholem. Ve druhém případě po opětovném rozstříhání pletivového plotu odcizil z nezajištěného prostoru u kůlny 4 lahve s pivem. Do třetice poblíž ulice Janovská navštívil další chatku, kde robzil sklo dveří u WC, ale do chaty se nedostal. Ve všech případech vznikla majitelům objektů celková škoda ve výši přes čtyři tisíce korun.

Po neznámém zloději alkoholu pátrají policisté z Vratislavic. Po dopadení hrozí zloději za přečin krádeže vloupáním až dva roky vězení.

19.6.2015
prap. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem