Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie hledá zloděje z drogérie

BENEŠOVSKO – Neznámý muž odcizil kosmetiku v hodnotě více než pět tisíc korun. Policisté nyní žádají veřejnost o pomoc a spolupráci při jeho dopadení.  

Krádež se stala ve čtvrtek dne 30. října tohoto roku. Do prodejny Rossmann v benešovské Tyršově ulici vešel krátce po deváté ráno neznámý muž. Aniž by si vzal nákupní košík, šel rovnou k regálu s vystavenou kosmetikou. Z toho vzal několik kusů make-upů, řasenek a jeden korektor na tvář. Zboží v hodnotě více než 5 400 korun ukryl pod bundu, a bez toho aniž by je zaplatil, z prodejny odešel.

Jednání tohoto muže naštěstí zachytila bezpečnostní kamera umístěná v těchto prostorách. Jeho podobu tak policisté znají. Přesto všechno se jim ho ale do současné doby nepodařilo vypátrat. Není přitom vyloučeno, že krádeže tohoto typu páchá i nadále, proto by potřebovali pomoc veřejnosti.

Jakékoliv informace, které by mohly vést ke ztotožnění tohoto neznámého muže, můžete kdykoliv oznámit policistům Obvodního oddělení Benešov na telefonu: 974 871 700, anebo na známé lince tísňového volání 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme. 
 
por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
17. prosince 2014

 

Odkazy do noveho okna

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem