Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie kontrolovala diskotéku

MOST - Dva mladíci byli na disko pod vlivem alkoholu; Neopatrné ženy přišly o peníze. 

 Kradli na zahradách i na vinici

Krádeže vloupáním do 15 objektů má mít na svědomí trojice mužů ve věku 20, 25 a 23 let. Trio z Mostu, Loun a Litvínova v různém složení vnikalo na pozemky rodinných domů a zahrádek v koloniích zejména v obci Vtelno, kde kradli nářadí, kabely k osvětlení, zvonkový kabel, napájecí a přívodní kabely, autobaterie, nádobí, a další věci. Ve dvou případech vnikli na vinici pod hradem Hněvín, kde se vloupali do domku a odcizili pracovní nářadí a různý nábytek. V jednom případě, kdy 23letý muž z Loun vnikl na pozemek zahrady a vloupal se do domku, byl vyrušen majitelem. Z domku vylezl rychle oknem a poté utekl do lesa. Má podíl na 13 případech, Mostečan se podílel na osmi krádežích a muž z Litvínova kradl dvakrát na zahradách ve Vtelně. Všichni tři kradli již v minulosti a byli odsouzeni. Vyšetřovatel je obvinil z přečinu krádeže vloupáním. Obvinění způsobili poškozeným celkovou škodu ve výši 86 000 korun. Policie trojici stíhá na svobodě. Ukradené věci údajně stíhaní prodali náhodným osobám.


 
V herně přišla o tisíce korun, nechala bundu bez dozoru

Škodu za třináct tisíc korun utrpěla jedna mladá žena z Mostu. O víkendu navštívila jednu hernu v Mostě. Na židli, kde seděla, měla zavěšenou bundu. Místo opustila na pár minut, a když se vrátila zpět, zjistila, že z kapsy oděvu jí někdo odcizil finanční částku, mobilní telefon a osobní doklady. Případ krádeže ohlásila Mostečanka policistům.

 

Tančila a zloděj ji připravil o celou kabelku

Nemilé zjištěné čekalo jednu mladou ženu, která do Mostu přijela na hudební festival, který se konal o víkendu v jednom klubu. Návštěvnice akce tančila a nechala ležet kabelku pod pultem. Občas ji zrakem zkontrolovala, přesto se neznámému zloději podařilo kabelku odcizit, aniž by si ho někdo všiml. Žena přišla o peníze, doklady, mobilní telefon, klíče a další věci, které měla uvnitř uloženy. Poškozená krádež ohlásila mosteckým policistům a škodu vyčíslila na částku sedm tisíc korun.

 

 Policisté o víkendu kontrolovali restaurace a diskotéku

Mostečtí policisté večer z pátku na sobotu zkontrolovali 10 restaurací a jednu diskotéku. Kontroly proběhly v rámci bezpečnostního opatření, při kterém se policisté zajímali o to, zda děti do 18 let neholdují pití alkoholu a zda řidiči motorových vozidel neřídí pod vlivem návykových látek. Hlídky v restauracích zkontrolovaly celkem 80 osob, z toho bylo 8 mladistvých. Na diskotéce policisté zjistili užití alkoholu u dvou mladistvých osob, u nichž byla pozitivní dechová zkouška. Mladiství skončili na policii, kde si je vyzvedli jejich rodiče. Na akci byly kromě mosteckých policistů přítomny i pracovnice orgánu sociální právní ochrany dítěte a strážníci městské policie. Při dopravní akci muži zákona zkontrolovali 66 vozidel a zjistili šest dopravních přestupků a jeden trestný čin.


 

 nprap. Ludmila Světláková

Most 31. března 2015

Odkazy do noveho okna

kontrola na diskotéce

kontrola na diskotéce 

Detailní náhled

kontroly restaurací

kontroly restaurací 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem