Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policie má podezřelého ze smrtelné nehody v Chebu

KARLOVARSKÝ KRAJ – Je umístěn v policejní cele.  

V neděli dne 22. 2. 2015 došlo ve večerních hodinách v Chebu na křižovatce ulic Evropská a 26. Dubna k tragické dopravní nehodě (viz zpráva zde).
 
Kriminalisté po několika denním vyšetřování, během kterého vyslýchali svědky a prověřovali celou událost, ustanovili podezřelého muže. Tím je 46 letý muž z Františkových Lázní. Bylo proti němu již zahájeno trestní stíhání a kriminalisté ho podezírají ze spáchání zločinu Usmrcení z nedbalosti, Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a navíc také z přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť měl řídit vozidlo i přesto, že má platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Obviněný byl po převzetí usnesení zadržen a umístěn do policejní cely. Během dnešního dne s ním budou probíhat další výslechy. Státnímu zástupci bude podán podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Pokud se prokáže jeho vina, může jít až na šest let do vězení.
 
Kriminalisté i nadále žádají o pomoc:
V uvedenou dobu po ulici Evropská projíždělo osobní vozidlo značky Audi typu A, nebo A4 tmavé barvy, a následně odbočovalo směrem do ulice 26. Dubna k obchodnímu domu Obi. Řidič uvedeného vozidla může být svědkem výše uvedené dopravní nehody. Na vozidle značky Audi jsou originální alu kola Audi, stříbrné hagusy a stříbrná je i základna antény vzadu na střeše. Na vozidle svítilo pouze jedno brzdové světlo ze tří, a to pouze pravé. Levé ani středové nad oknem nesvítilo.
 
Žádáme osádku vozidla Audi, aby kontaktovala Policii na kterékoliv služebně nebo na tísňové lince 158.
 
nprap. Zuzana Týřová
26. 2. 2015
Odkazy do noveho okna

foto Audi

foto Audi 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem