Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie má v Kutné Hoře dobré jméno

Vedení kutnohorské policie je v neustálém úzkém kontaktu s kutnohorskou „radnicí“. 

     Vedoucí Územního odboru Policie České republiky Kutná Hora plk. JUDr. Blanka Matějů, společně se svým zástupcem plk. Ing. Radkem Zábrahou a

Policisté s panem starostouPolicisté s panem starostou
pracovníkem Preventivně informační skupiny nprap. Danielem Votroubkem, navštívila dne 13. 9. 2010 starostu Kutné Hory Ivo Šalátka v jeho úřadu.         Důvodem tohoto setkání bylo zejména seznámení pana starosty s novým vedením Obvodního oddělení Policie České republiky v Kutné Hoře, a to s npor. Bc. Karlem Novým a jeho zástupcem npor. Bc. Jiřím Lošákem. V obou případech, jak Blanka Matějů uvedla, se jedná o velmi zkušené policisty s dobrou místní i osobní znalostí. Vyjádřila také přesvědčení, že i nové vedení tohoto policejního oddělení bude nadále pokračovat v dobré spolupráci s městem, zejména ku prospěchu nejen místních občanů.
      Ivo Šalátek poděkoval za výraznou snahu vedení kutnohorské policie o eliminování trestné činnosti, důraznou a odpovědnou prevenci a za příkladnou spolupráci se zdejší městskou policií. Uvedl také, že se vždy na Kutnohorsku setkal pouze s profesionálním přístupem ze strany policistů a potěšilo ho zejména slušné jednání a vystupování.
      Bezpečnost a klidné žití občanů tohoto okresu považuje za společný cíl.


 

vytisknout  e-mailem