Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie pátrá po osmatřicetiletém muži z Benešovska, který se v minulosti již několikrát pokusil o sebevraždu

BENEŠOVSKO – Pomoci by mohla široká veřejnost! 

Pohřešování svého otce oznámil vlašimských policistům jeho čtyřiadvacetiletý syn v neděli dne 20. září v pozdních večerních hodinách (odkaz na pátrací relaci s fotografií naleznete zde). Naposledy ho prý viděl ve čtvrtek dne 17. září, když kolem druhé hodiny odpolední odcházel z domova. Jeho cesta měla vést do benešovské nemocnice Rudolfa a Stefanie, kde chtěl navštívit svého tchána. Pak si prý chtěl ještě něco zařídit s tím, že do devatenácti hodin se vrátí zpět. To se ale nestalo. Rodina ho od té doby neviděla, nepodal o sobě ani žádnou zprávu. Podle synova tvrzení hovořil minulý týden o tom, že chce spáchat sebevraždu. O tu se v minulosti pokusil již dvakrát, proto se léčí na psychiatrii, kde byl několikrát také hospitalizován.

Pohřešovanému muži je osmatřicet let, má střední 180 – 185 cm vysokou postavu, oválný obličej a hnědé oči. V minulosti nosil knír, v současné době však chodí hladce oholen. Při odchodu z domova měl na sobě tmavě modrou šusťákovou bundu s barevným nápisem na zádech, modré teplákové kraťasy s červeným nápisem na levém boku a na nohou černo-modro-zelené tenisky, pravděpodobně zn. Sandic. Zvláštním znamením může být jizva pod pravým okem, jizvy pod hrudním košem, mateřské znaménko na levém rameni a jizvy na obou zápěstích, které mu zůstaly po sebevražedném pokusu. U sebe má pravděpodobně pouze občanský průkaz. Mobilní telefon zanechal doma, stejně jako kartu zdravotní pojišťovny, peníze a kreditní kartu..

V souvislosti s tímto naléhavým případem se kriminalisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv informace k pohybu či osobě tohoto pohřešovaného muže přijmou prostřednictvím linky 158, anebo kterékoliv policejní služebny. Děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
21. září 2015


 

vytisknout  e-mailem