Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policie pátrá po pohřešované ženě

Do pátrání se zapojil vrtulník 

Policie České republiky v Trutnově pátrá od pondělního odpoledne po pohřešované osobě:

Maryška Kuncová, nar. 2. 11. 1931, bytem Dvůr Králové nad Labem, Vojanova 1381

Na základě dosud provedeného šetření královédvorští policisté ve spolupráci s policisty Služby kriminální policie a vyšetřování Trutnov zjistili, že pohřešovaná žena odešla v pondělí dopoledne 29. 3. 2010 z místa svého trvalého bydliště na procházku směrem k rozvodněné řece Labe. Policejní hlídky po oznámení pohřešování provedly šetření u příbuzných, v nemocničních zařízeních a u obyvatel bydlících v okolí trvalého bydliště pohřešované ženy. Všechny provedené prověrky včetně prověrky městského kamerového systému rovněž nepřinesly žádný pozitivní výsledek.
Policisté, kteří po ženě pátrali, prohledali několik kilometrů pravého i levého břehu řeky Labe a okolí dvou jezů, které na toku řeky mezi Dvorem Králové nad Labem směrem na Jaroměř jsou.
Pátrací akce pokračovala až do úterního odpoledne 30. 3. 2010. Během pátrání docházelo k důkladnému propátrávání pravého i levého břehu řeky Labe směrem na Žireč, dále potom na Stanovice, Brod až po Jaroměř. Policisté, kteří po pohřešované pátrali, využili i spolupráce s pracovníky Povodí Labe, kterým se podařilo snížit výšku hladiny vodního toku o půldruhého metru. Do pátrací akce se zapojilo na čtyřicet policistů, služební psovod, desítka hasičů ze Dvora Králové nad Labem, kteří hladinu řečiště prohledávali na čtyřech nafukovacích člunech a vrtulník letecké služby, který po pohřešované pátral na hlavním toku řeky Labe a jejím okolí. Do současné doby se pohřešovanou ženu nepodařilo vypátrat.

nprap. Udo Ertner
31. 3. 2010

vytisknout  e-mailem