Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie pokračuje v náboru nových policistů

Praha venkov - VÝCHOD - Policisté pokračují v náboru i v roce 2018 

I v letošním roce 2018 probíhá nábor nových uchazečů do řad Policie ČR. Od 1. ledna 2018 získají noví zájemci ve Středočeském kraji náborový příspěvek ve výši 150 000 korun. Nabízíme zajímavou práci v přímém výkonu na obvodních odděleních nebo na dopravním inspektorátu. I Vy se můžete přidat k našemu týmu!

Policisté jsou vyškoleni v průběhu jednoho roku. Základní plat na škole je 22 tisíc korun hrubého. Pobyt a strava jsou hrazeny. Po skončení základní odborné přípravy se plat zvýší na 27 tisíc korun a policista přechází do 3. platové třídy.

Nabízíme – šest týdnů dovolené, kariérní postup (po odsloužených letech např. kriminální služba, operační střediska, Útvar rychlého nasazení), možnost dalšího vzdělání, bezúročné půjčky, příspěvky na pojištění, ozdravné pobyty, již po šesti letech služby nárok na odchodné, po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek.

Základní podmínky: české občanství, věk nad 18 let, střední vzdělání s maturitou, bezúhonnost doložená opisem Rejstříku trestů, zdravotní, fyzická a osobnostní způsobilost (psychologické vyšetření) je zkoumána v průběhu přijímacího řízení ve víkendovém náborovém kempu.

V případě zájmu vyzkoušet si své schopnosti a získání více informací o práci u Policie ČR náš můžete kontaktovat na územním odboru v Brandýse nad Labem na telefonu 974 881 207, případně na telefonním čísle 606 769 855.

www.seznamzpravy.cz/clanek/150-tisic-za-nastup-k-policii-takhle-se-lakaji-novacci

Bližší informace k náboru naleznete: zde

policie.cz/clanek/stale-prijimame-nove-uchazece-do-rad-stredoceske-policie-rozcestnik.aspx

nprap. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – Východ
15.1.2018

vytisknout  e-mailem