Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie připravila bezpečnostní opatření

MOST - V Litvínově se očekává setkání příznivců Dělnické strany sociální spravedlnosti 

            V souvislosti s avizovaným pochodem Dělnické strany sociální spravedlnosti ve středu 17. listopadu 2010 v Litvínově, a s tím spojenými bezpečnostními riziky, připravila Policie ČR bezpečnostní opatření. Cílem opatření je zajistit veřejný pořádek a zabezpečit ochranu osob a majetku.

             

            Opatření Policie ČR se bude vyvíjet v závislosti na počtech a jednání účastníků shromáždění. V případě, že bude porušen zákon nebo narušen klid a veřejný pořádek, je Policie ČR připravena ho obnovit.

           

             Do opatření bude nasazena pořádková jednotka krajského policejního ředitelství. Podle toho, jak se bude situace vyvíjet, mohou být povolány posily nebo může být policejní opatření zrušeno. Do bezpečnostního opatření se kromě policistů z Územního odboru Most a Krajské pořádkové jednotky zapojí také Antikonfliktní tým a policejní psovodi se služebními psy.

                       

Během bezpečnostního opatření bude sdělovacím prostředkům na místě k dispozici por. Bc. Alena Bartošová z preventivně informačního oddělení krajského policejního ředitelství na tel.: 723 939 467.

 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 16. listopadu 2010

vytisknout  e-mailem