Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie prosí o pomoc při pátrání po hledaném

Praha venkov – východ Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po hledaném jednadvacetiletém mladíkovi, na kterého je vydáno několik souhlasů se zadržením.  

Hledaný jednadvacetiletý muž se společně s dalším pětadvacetiletým mužem v polovině loňského roku vloupal do rodinného domu v obci Květnice a z dosud nezjištěných příčin společně poškodili vnitřní vybavení domu. K tomu aby se dostali do domu, použili velký kus betonu, kterým rozbili skleněnou výplň francouzských dveří. Posléze vnikli do domu, kde v koupelně umístěné v prvním patře poškodili a poškrábali nově zabudovanou vanu, dále do sádrokartonové stěny vyryli hanlivé nápisy. S tím se však nespokojili a ještě poškodili skleněné čelo postele, kam vyryli výhružný nápis. Tímto svým jednáním se dopustili trestného činu poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Policisté v únoru letošního roku již zadrželi jednoho z pachatelů a to pětadvacetiletého muže, který se při výslechu k činu doznal. Po druhém jednadvacetiletém mladíkovi policisté stále pátrají.

V průběhu pátrání byl na hledaného vydán v březnu letošního roku Obvodním státním zastupitelstvím pro Prahu 10 ještě další souhlas se zadržením, kdy je hledaný podezřelý z další trestné činnosti a to trestného činu podvodu a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. I přestože policisté po muži intenzivně pátrají již více, než půl roku do současné chvíle se nepodařilo zjistit místo, kde by se mohl nacházet a skrývat.


 

Policisté z tohoto důvodu prosí veřejnost o pomoc při vypátrání hledaného muže. V případě jakýchkoliv informací k této osobě či místě, kde by se mohla nacházet, volejte linku 158.


 

Foto :

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14570604150115


 

 

por. Bc. Eva Kropáčová

14.7.2016

vytisknout  e-mailem