Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policie šetří

SOKOLOV, CHEB - Krádeže, zpronevěra 

Sokolov – Krádež zavíračů dveří
 
Sokolovští kriminalisté ve spolupráci s policisty z Obvodního oddělení Sokolov venkov objasnili případ krádeže v obci Rovná na Sokolovsku. V září letošního roku měl podezřelý 17letý muž odcizit v panelovém domě z dveří výtahové šachty celkem 4 kusy zavíračů dveří. Škoda dle odborného vyjádření je vyčíslena na částku 5 200 Kč.
 
Sokolov – Dopravní nehoda
 
Dne 12. 09. 2012 v 05:25 hodin došlo v obci Sokolov na silnici v ulici Kraslická na kruhovém objezdu k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Ford a pevnou překážkou. Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla svým schopnostem a povětrnostním podmínkám a při vjíždění do kruhového objezdu dostal na mokré vozovce s vozidlem smyk, který se mu nepodařil vyrovnat a narazil kruhového objezdu. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na částku 5 000 Kč a na skeletu kruhového objezdu také na 5 000 Kč.
 
Cheb – Uvěrový podvod
 
Z úvěrového podvodu je podezřelá 50letá žena. V srpnu uzavřela prostřednictvím prodejny v Mariánských Lázních úvěrovou smlouvu na nákup televize. Na základě úvěrové smlouvy jí byla vydána úvěrová platební karta. Z této karty měla žena vybrat z bankomatu celkem 38 tis. Kč. Při aktivaci karty žena uvedla, že je zaměstnána na dobu neurčitou, ačkoliv v té době zaměstnána nikde nebyla. Žena do dnešního dne dluh neuhradila, nyní tak dluží necelých 40 tis. Kč. Za úvěrový podvod ji hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Cheb – Zpronevěra
 
Kriminalisté z Chebu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu zpronevěry, které se měl dopustit 52letý muž z Mostecka. V červnu letošního roku si měl muž na základě zfalšované objednávky soukromé firmy zapůjčit vibrační deskurychlost jízdy vozidla svým schopnostem a povětrnostním podmínkám (mokrá vozovka, déšť), kdy při vjíždění do kruhového objezdu dostal s vozidlem smyk, který se mu nepodařil vyrovnat najel levou částí vozidla na ostrůvek a narazil vozidlem a stavební žebřinový výtah. Do současné doby muž zapůjčené věci i přes urgenci nevrátil. Škoda na zapůjčených věcech je vyčíslena na částku 120 tis. Kč. Muži nyní za zpronevěru hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
13. září 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem