Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie vyhodnocuje záznamy z kamer

MOST - Zpracovala časový snímek únosu a má i předpokládanou trasu újezdu vozidla.  

Policie na případu únosu intenzivně pracuje, vyhodnocuje získané informace, poznatky i záznamy z kamer

Ve čtvrtek 4. září kolem 16.30 hodiny odpoledne v obci na Mostecku kontaktoval neznámý muž nezletilou dívku. Následně ji násilím naložil do motorového vozidla blíže nezjištěné tovární značky typu combi fialové metalízy. S dívkou odjel směrem na Chomutovsko, kde ji vyložil na polní cestě u jedné obce. Tam dívku objevil náhodný motorista, který informoval policii.

S ohledem na závažnost jednání neznámého pachatele věnuje policie šetření trestného činu maximální pozornost. Na případu pracují intenzivně kriminalisté, policisté obvodních oddělení a policisté z Krajského ředitelství. Nadále šetříme v obci, pátráme po nových svědcích, provádíme další výslechy, shromažďujeme informace a poznatky. Ty postupně prověřujeme. Vyhodnocujeme i záznamy z kamer, které jsou instalovány v obci. Kriminalisté zároveň zpracovali časový snímek únosu a předpokládanou trasu újezdu vozidla. Na této trase jsme včera v odpoledních hodinách kontrolovali vozidla a zjišťovali další informace k případu.

Mostecká policie v souvislosti s touto událostí zatím nezadržela žádnou osobu podezřelou z trestného činu únosu.


 

S ohledem na závažnost případu policisté přijali ve spolupráci s městskými policiemi opatření ke zvýšení pocitu bezpečí v okolí škol.


 


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 12. září 2014


 

vytisknout  e-mailem