Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policie žádá pomoc svědků dopravních nehod

Od dopravních nehod viníci ujeli 

Policisté z dopravního inspektorátu v Domažlicích šetří 
- dopravní nehodu, ke které došlo v době od  2. listopadu 2011 14.30 hodin do 3. listopadu 2011 07.30 hodin na místní komunikaci ulice Nad Tratí před domem č.p. 379 v obci Staňkov. Dosud nezjištěný řidič neznámého vozidla při jízdě po místní komunikaci ulice Nad Tratí směrem k ulici Tylova přejel z nezjištěného  důvodu vpravo přes pravou krajnici, kde mimo komunikaci došlo ke střetu neznámého vozidla s oplocením u rodinného domu č.p. 379. Nezjištěný řidič dopravní nehodu neoznámil Policii ČR a z místa nehody ujel.
 
- dopravní nehodu, ke které došlo v době od  5. listopadu 2011 17.00 hodin do 6. listopadu 2011 17.00 hodin v Domažlicích na místní komunikaci v ulici Hruškova před domem č. p. 449. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované osobní vozidlo tovární značky Mercedes Benz. Po dopravní nehodě neznámý řidič nezjištěného vozidla na místě dopravní nehody nezastavil a z místa odjel.
 
- dopravní nehodu, ke které došlo dne 8. listopadu 2011 od 06.50 hodin do 12.45 hodin na místní komunikaci ulice Náměsttí Míru v obci Domažlice před domem č. p. 51. Dosud nezjištěný řidič jedoucí po místní komunikaci s nezjištěným vozidlem narazil do zaparkovaného vozidla tovární značky FIAT DUKATO a toto poškodil. Po nehodě řidič z místa odjel a s druhým řidičem nesepsal společný záznam o dopravní nehodě ani jej nijak nekontaktoval.
 
- dopravní nehodu, ke které došlo dne 9. listopadu 2011 v 19.15 hodin na silnici II. tř. č. 193 mezi obcí Domažlice a křižovatkou Lazce na přímém úseku před pravotočivou zatáčkou tak, že neznámý řidič s neznámým vozidlem jedoucím od obce Domažlice směrem jízdy na křižovatku silnic II/193 a II/18310 před pravotočivou zatáčkou z nezjištěných důvodů  při míjení poškodil levé víko úložného prostoru autobusu tovární značky  NEOPLAN. Neznámý řidič po dopravní nehodě z místa odjel.
 
- dopravní nehodu, ke které došlo dne 10. listopadu 2011 v 05.40 hodin na silnici II. třídy č.195 mezi obcemi Dehetná a Holubeč tak, že neznámý řidič s neznámým vozidlem jedoucí po silnici II. třídy č. 195 od obce Dehetná směrem jízdy  na obec Holubeč na rovném přehledném úseku při míjení s protijedoucím osobním vozidlem Peugeot 407 nezjištěným způsobem poškodil levé zpětné zrcátko osobního vozidla  značky Peugeot 407. Neznámý řidič po dopravní nehodě z místa odjel.
  
Pro zjištění totožnosti viníků dopravních nehod Policie ČR žádá případné svědky dopravních nehod, aby své poznatky sdělili na Policii ČR, Územní odbor Domažlice – dopravní inspektorát číslo telefonu 974 331 251 nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158, své poznatky mohou též poslat písemně elektronickou poštou na adresu: dido@mvcr.cz

kpt. Ing. Zdeňka Vogeltanzová
18. 11. 2011
 
 
 

vytisknout  e-mailem