Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policie žádá veřejnost o pomoc při ztotožnění pravděpodobného pachatele

Jindřichův Hradec - Kamerový záznam zachytil osobu, která se měla dopustit protiprávního jednání. 

Policisté z Obvodního oddělení Jindřichův Hradec prověřují přečin krádeže peněženky, které se dopustil neznámý muž v Nové Včelnici dne 30.8.2022 v dopoledních hodinách mezi devátou až půl desátou hodinou. Ke krádeži došlo na Masarykově náměstí v blízkosti autobusové zastávky.

Poškozený čtyřiasedmdesátiletý muž zastavil své osobní vozidlo v blízkosti zastávky a šel se podívat na jízdní řády. Při tomto se ho neznámý muž, který byl v té době na autobusové zastávce, začal vyptávat na pracovní možnosti v okolí. Upoutal tak seniorovu pozornost a v nestřeženém okamžiku mu ze zadní kapsy kalhot vytáhl jeho peněženku s finanční hotovostí okolo 5 tisíc korun. Podezřelý muž ze zastávky poté odešel směrem do nedalekého sídliště.

K popisu muže senior uvedl, že se jednalo o muže ve věku okolo 50ti let, tmavé pleti, štíhlé postavy, na hlavě měl tmavou kšiltovku, oblečen do bundy výrazné oranžové barvy. Polský přízvuk. K muži se při jeho odchodu připojila žena také tmavé pleti, která měla oblečenou žlutou sukni.

Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém muži, jehož podobu zachytil kamerový záznam. Přivítáme veškeré informace vedoucí k jeho ztotožnění na bezplatné lince 158, případně na telefonním čísle jindřichohradeckého obvodního oddělení 974 233 700.

prap. Věra Mžiková, jh.pis@pcr.cz

6. října 2022

Odkazy do noveho okna

foto z kamerového záznamu1

foto z kamerového záznamu1 

Detailní náhled

foto z kamerového záznamu2

foto z kamerového záznamu2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem