Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policie zve motoristy na sobotní akci

České Budějovice - Jihočeská policie zve motoristy na Den otevřených dveří do areálu ÚAMK v sobotu 5. listopadu 2011.  

Jihočeský automotoklub ve spolupráci s Policií ČR a dalšími partnery zve širokou veřejnost na sobotní akci. V deset hodin ráno začíná Den otevřených dveří v areálu ÚAMK a BESIPu v Českých Budějovicích v ulici Karoliny Světlé (naproti pivovaru Budvar ).
Řidiči si budou moci na místě vyzkoušet chování vozidla při smyku vozidla na kluzné ploše autocvičiště.

Návštěvníci si dále mohou prohlédnout preventivní stanoviště policie, navštívit přednášku o změnách v silničním provozu nebo si nechat předvést vozidla značky Ford s parkovacím asistentem. Servis ABA nabízí zdarma prohlídku vozidla před zimní sezonou. V časech : od 11:00, 12:00, 13:00 a 14.00 hodin proběhne ukázka zásahu hasičů SŽDC při vyprošťování osob z vozidla a ukázka zásahu při požáru vozidla. Celá akce je spojena autogramiádou motocyklových závodníků Jakuba a Matěje Smržových, včetně prezentace motooblečení 4SR.

Pořadatelé s partnery připravili pro návštěvníky i množství dárků a různých slevových akcí. Vstupné na akci je zdarma. Všichni mladí návštěvníci si mohou na dětském dopravním hřišti vyzkoušet pod dohledem profesionálů BESIPu a městských strážníků své dopravní dovednosti a znalosti. Dětský nafukovací hrad bude připraven pro všechny malé návštěvníky. Každý si může z akce odnést spoustu dárků a zážitků.

nprap. Regina Tupá,  piscb@mvcr.cz
1.listopadu 2011

 

Leták - Den otevřených dveří pro motoristy 5_11_2011.pdf

 

vytisknout  e-mailem