Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Policiejní prezident ve Svitavách

Svitavy - Při příležitosti slavnostního otevření nově zrekonstruované budovy Policie České republiky Krajského ředitelství policie Východočeského kraje Územního odboru Svitavy zavítal policejní prezident i na pracoviště Inspektorátu cizinecké policie Ústí nad Orlicí, které má ve Svitavách dislokované pracoviště skupiny povolování pobytu a skupiny kontroly pobytu.  

Slavnostního aktu, který se uskutečnil včera od dvou hodin odpoledne, se zúčastnil policejní prezident brigádní generál Mgr. Oldřich Martinů se svým náměstkem panem plk. Ing. Mgr. Jiřím Novákem a další významní hosté, k nimž patřil pan ředitel Krajského ředitelství Policie České republiky Východočeského kraje pan plk. Judr. Petr Přibyl, náměstek pan plk. Judr. Jaroslav Jonák, plk. Mgr.  Radek Malíř a pan ing. Petr Petřík. Přítomni byli i další pozvaní hosté - zástupci samosprávy měst a obci a zástupci organizací a institucí, úzce spolupracujících s policií. Mezi pozvanými hosty nechyběli ani zástupci médií.
Policejní prezident krátce pohovořil s npor. Bc. Jiřím Novákem, zástupcem vedoucího ICP Ústí nad Orlicí, a jejich rozhovor se týkal zejména pracovního prostředí, které je nezbytně nutné ke kvalitnímu výkonu služby policistů. Pan policejní prezident se zajímal o to, zda podmínky na pracovišti jsou pro naše policisty vyhovující a policisté jsou v nově zrekonstruované budově spokojeni. Návštěva celé delegace byla na našem pracovišti sice krátká, ale pro naše policisty důležitá, neboť pocit, že se o jejich pracovní podmínky zajímá osobně pan policejní prezident, je velmi dobrý.  

vytisknout  e-mailem