Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policista z Královéhradeckého kraje zapsal světový rekord ve dřepu

KRAJ – Policista pokořil rekord 400 kg ve dřepu 

O tom, že jsou v řadách Policie ČR talentovaní a úspěšní lidé, není pochyb. Jedním z nich je i 24letý pprap. Martin Medvedyk, který dohromady už tři roky slouží na odboru cizinecké policie Hradec Králové, detašované pracoviště Solnice.  

Kromě toho, že se fitness a silovým sportům věnuje přes 10 let, z toho více jak sedm let závodí. Je držitelem několika národních rekordů, evropských a momentálně znovu již světových. Nedávno se mu povedlo zapsat světový rekord ve dřepu na Mistrovství Evropy federace GPC.

Soutěží v silovém trojboji v kategorii MUŽI do 125kg. Na těchto závodech se mu podařilo zapsat světový rekord 400 kg ve dřepu ve své kategorii a celkový total 880 kg. Benchpress 180 kg a mrtvý tah 310 kg.

Za svůj největší úspěch považuje Absolutní vítězství v kategorii Junioři na Světovém poháru GPC z minulého roku. Zároveň má i několik druhých míst na mistrovství světa v silovém trojboji.

„Je na místě poděkovat vedení Cizinecké policie Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje, které mi vyšlo maximálně vstříc úpravou služeb, podmínkami pro trénink na samotnou soutěž a samozřejmě citelnou podporou pro nelehký šampionát evropského formátu,“ hodnotí pozitivně pprap. Martin Medvedyk, který už teď plánuje účast na dalších soutěžích.

Martinovi držíme palce v dalších světových závodech, které ho čekají na podzim v Polsku a mistroství světa v Trnavě. A zároveň děkujeme za příkladnou reprezentaci policie.

Chcete se i vy stát policistou v řadách Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje a máte také blízko ke sportu? Není nic jednoduššího, než nás kontaktovat a stát se jedním z nás!

por. Bc. Martina Jandová
27.5.2024
 

Odkazy do noveho okna

Fotografie

Fotografie 

Detailní náhled

Fotografie

Fotografie 

Detailní náhled

Fotografie

Fotografie 

Detailní náhled

Fotografie

Fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem