Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté budou na silnicích

První prázdninový víkend je každoročně zkouškou ukázněnosti a trpělivosti řidičů i ostatních účastníků silničního provozu 

Pro policisty dopravní i pořádkové služby znamená zvýšené nasazení v terénu, při dopravně bezpečnostních akcích. Během pátku a soboty bude na plynulost a bezpečnost silničního provozu na Mladoboleslavsku dohlížet několik desítek policistů. Akce je zaměřená zejména na kontrolu dodržování stanovené rychlosti, způsob jízdy, používání bezpečnostních pásů a kontrolu technického stavu vozidel. Nabádáme tedy řidiče, aby důsledně dodržovali všechny předpisy a vyhnuli se tak případným postihům za protiprávní jednání. Na některé řidiče čeká při silniční kontrole i malá pozornost, jednorázový alkotest a publikace o možném uplatnění u Policie ČR. Již několik měsíců je obnoven nábor policistů a i tímto způsobem se snažíme oslovit případné uchazeče.

Zároveň nabádáme řidiče, aby se chovali ohleduplně a ukázněně. Pro bezpečnou prázdninovou cestu je také důležité dodržovat pitný režim a pravidelné přestávky.

por. David Schön

28. 6. 2013

 

vytisknout  e-mailem