Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté chytili neplatící ubytovanou

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Podvodnice neplatící za hotelové služby skončila v policejní cele.  

 

Policisté ukončili pohodlné ale nepoctivé pobývání podvodnice v hotelích na jihovýchodní Moravě. Ve čtvrtek 7. ledna kolem poledne se nad osmapadesátiletou podvodnicí z blízkého zahraničí začala stahovat spravedlivá mračna. Už o den dříve zveřejnila policie jeden z jejích kousků, kdy se žena přes Silvestr ubytovala v uherskobrodském hotelu a nechala v něm dluh dvanáct tisíc korun. To bylo dalším důvodem pro intenzivnější hledání ženy, po níž už bylo vyhlášeno pátrání.

Pracovníci jednoho z hotelů ve Valašském Meziříčí si včera v novinách přečetli, že policisté hledají ženu, která se potuluje po kraji a neplatí za ubytování a hotelové služby. Asi ve stejnou dobu procházeli policisté ze vsetínské služby cizinecké policie ze skupiny povolování pobytu přihlašovací lístky vyplněné v hotelích z okolí. Jak hoteliéři tak policisté si asi ve stejnou dobu řekli: „To je ona!“

Hoteliéři zavolali na policii a policisté už v tu dobu sedali do auta a vyjížděli do valašskomeziříčského hotelu. V jednom z pokojů našli hledanou osmapadesátiletou ženu, kterou na místě bez jakéhokoli odporu zadrželi. Pracovníci hotelu pak policistům na obvodním oddělení ve Valašském Meziříčí oznámili, že zadržená žena u nich za ubytování a služby nechala dluh dva tisíce dvě stě korun. Zadrženou ženu převezli policisté ze služby cizinecké policie do Břeclavi.

Právě v Břeclavi měla podezřelá žena začít své nepoctivé hotelové pobyty, za které neplatila. Břeclavští policisté jsou těmi, kteří ženu vyslýchají a dávají všechny případy dohromady. Prozatím je podezření, že se žena ubytovala v pěti hotelích na jihovýchodní Moravě, kterým za poskytnuté služby nezaplatila. Včerejší zadržení je příkladnou ukázkou souhry policejní práce, mediální odezvy a lidské všímavosti.


 

8.1.2009

vytisknout  e-mailem