Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté chytili zloděje ve večerce

ÚSTÍ NAD LABEM - Oba byli v minulosti pro majetkovou trestnou činnost potrestáni. Mladší z nich se v lednu z výkonu trestu vrátil. 

Ústeckým policistům se podařilo zadržet dva zloděje (47,44), kteří se krátce po třetí hodině v noci vloupali do večerky v Krásném Březně. Podezřelí si uvnitř večerky připravili k odcizení větší množství cigaret a několik balení tabáku. Ovšem jejich úmysl jim zmařili policisté, kteří je na místě zadrželi a převezli do policejní cely. Následně bylo také zjištěno, že oba byli v minulosti pro majetkovou trestnou činnosti již odsouzeni, kdy mladší z nich se z výkonu trestu vrátil koncem ledna letošního roku.

Vloupání do knihařství
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 31.3.-1.4. vloupal do provozovny knihařství v centru města. Z kanceláří provozovny následně odcizil tři PC s příslušenstvím a z pracovní haly 8 mosazných válců, 34 ks okrasných mosazných štočků a velkou a malou sadu mosazných písmen. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 115 tisíc korun.

Pozor na otevřená přízemní okna!
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který dne 2.4. ve večerních hodinách na Klíši v ulici Na Spálence využil otevřeného přízemního okna rodinného domu. Z tohoto domu následně odcizil zlaté šperky v hodnotě kolem 61 tisíc korun.

Ze záchodu zmizela střecha
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne z budovy veřejného WC u pomníku v Přestanově odcizil měděnou krytinu střechy. Způsobená škoda se pohybuje kolem 10 tisíc korun.

Propíchaná kola
Dosud neznámý vandal v Mojžíři před místním barem propíchal čtyři pneumatiky  ze zde zaparkovaného vozidla VW Multivan. Majiteli tak způsobil škodu kolem 18 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.4.2011

vytisknout  e-mailem