Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté dopadli muže, který onanoval v Berouně

BEROUNSKO – Terčem jeho útoku se staly postupně tři ženy. 

Berounští policisté řeší případ 18letého muže z Plzeňska, který je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví. Ten si dne 28. září 2016 postupně vyhlédl dvě oběti, před kterými se svlékl do naha, obnažil svůj pohlavní úd a masturboval. Jeho jednání zaznamenal náhodný svědek, který začal muže pronásledovat a následně ho předal městským strážníkům. Ti ho poté předali policistům na Obvodní oddělení Beroun.

 

Poté co byl muž vyslechnut a podroben lékařskému vyšetření, byl na základě rozhodnutí lékaře shledán zcela zdráv a propuštěn. Krátce poté však ve svém jednání pokračoval a to nedaleko policejní služebny, v ulici Karly Machové, kde opět onanoval před další poškozenou ženou. V současné době víme o třech poškozených ženách, které se staly terčem jeho nevhodného chování. Dvě z poškozených byly nezletilé.

 

Z dosavadního šetření vyplývá, že by poškozených mohlo být více a to na území celé České republiky, neboť tento muž cestuje vlakem po různých místech naší země. Policisté upozorňují, aby případné další oběti takového jednání nebo svědci, své poznatky sdělili na kterékoliv policejní služebně nebo na linku 158.

 

S ohledem na výše uvedené skutečnosti byl muž vzhledem ke svému aktuálnímu zdravotnímu stavu umístěn do psychiatrické léčebny v Dobřanech. Policisté si vyžádaly znalecký posudek z oboru psychiatrie a sexuologie. Pokud by muži bylo následně sděleno obvinění z trestného činu výtržnictví, mohl by v případě odsouzení strávit za mřížemi až dva roky svého života.

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Berou
3. října 2016

vytisknout  e-mailem