Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté dopadli muže, který se obnažoval ve vlaku

ŽĎÁRSKO: Sdělili mu podezření z výtržnictví 

V úterý přijali policisté v Bystřici nad Pernštejnem oznámení o muži, který se obnažoval ve vlaku. Oznamovatelka policistům uvedla, že poprvé se stala svědkem nepříjemné události v pondělí 17. března. Po osmé hodině večer při cestě vlakem na železniční trati Tišnov – Bystřice nad Pernštejnem si před ní neznámý muž rozepnul kalhoty a začal onanovat. Z vlaku pak vystoupil na zastávce Věžná. Případ se opakoval druhý den ve stejném vlaku a ve stejnou dobu. Tentokrát byla incidentu přítomna i další žena. Společně pak událost oznámily policistům.
Policisté ihned začali událost prověřovat a po neznámém muži pátrat. Nejprve pracovali s verzí, že pachatel bydlí v blízkém okolí. Po provedených opatřeních zejména na vlakovém nádraží podezřelého ve středu zadrželi. Zjistili, že se jedná o devětatřicetiletého muže, který má trvalé bydliště na Mostecku, ale pohybuje se po území celé České republiky. Podobného jednání se navíc nedopustil poprvé.
Policisté mu sdělili podezření z přečinu výtržnictví a případ řeší ve zkráceném přípravném řízení. Podezřelému hrozí až tříleté vězení.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
20. března 2014

vytisknout  e-mailem