Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté dopadli pachatele

ÚSTÍ NAD LABEM - Ten přepadl 47 letou ženu a okradl jí o kabelku. 

Ústečtí policisté z oddělení hlídkové služby zadrželi 25letého pachatele, který krátce předtím přepadl 47letou ženu. Pachatel kolem sedmé hodiny večer na schodišti u parkoviště v ulici Anežky České zezadu přistoupil k poškozené a z ramene se jí snažil strhnout kabelku. Poškozená ovšem kabelku pevně svírala, kdy pachatel prudce škubl, žena ztratila rovnováhu a ze schodů upadla. Zloděj i s kabelkou následně utekl. Žena při pádu utrpěla zlomeninu ruky a musela být následně ošetřena v nemocnici. Policisté na základě popisu pachatele krátce a to zadrželi. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na parkovišti u rybníka v obci Chlumec z nádrže nákladního vozidla odcizil 230 litrů motorové nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 8 tisíc korun.

Lapka dopaden
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ Krádež a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podezřelý 32letý muž ve dvou případech využil nepozornosti poškozených a místních barech je okradl o kabelky. Následně z platební karty jedné z nich v několika případech vybral finanční hotovost. Svým jednáním působil škodu kolem 8 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Policisté zadrželi pachatele
Policistům se podařilo zadržet pachatel uvnitř prodejny. V pátek kolem čtvrté hodiny ranní se 22letý zloděj vloupal do večerky v Neštěmicích. Uvnitř si do tašek připravil desítky kusů cigaret, lístkn na MHD a piva. Ve chvíli, kdy si věci odnášel ven, tak jej policisté překvapili a na místě zadrželi. Svým jednáním by majiteli způsobil škodu kolem 12 tisíc korun. Hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Opilec za volantem
Ve čtvrtek v pozdních nočních hodinách usedl za volant vozidla Ford Fiesta opilý 48letý muž. Tento muž následně na kruhovém objezdu mezi obcí Libouchec a Chlumec nezvládl řízení vozidla, vyjel mimo komunikaci na travnatý pás a tam se zastavil. Policisté při dechové zkoušce u tohoto řidiče naměřili 2,33 promile. Hrozí mu trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 30.1.2012

vytisknout  e-mailem