Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté dopadli vandala, který poničil zaparkovaná vozidla

HAVLÍČKOBRODSKO: Muže zajistil nedaleko místa činu policejní psovod 

Policistům se v sobotu večer podařilo dopadnout muže, který v Jihlavské ulici v Havlíčkově Brodě poničil zaparkovaná auta. Na vozidlech způsobil škodu za padesát tisíc korun.
Policisté na tísňové lince 158 přijali v sobotu po jednadvacáté hodině oznámení o vandalovi, který ničí automobily zaparkované na odstavném parkovišti v Jihlavské ulici. Policisté ihned vyjeli na místo a začali po muži pátrat. Během krátké doby si muže odpovídajícího popisu všiml policejní psovod v Masarykově ulici. Pětadvacetiletého muže na místě zajistil a vzhledem k jeho aktivnímu odporu musel použít donucovací prostředky. Protože byl muž podnapilý, policisté ho následně eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici.
Zajištěný muž měl podle dosavadního šetření přenosnou dopravní značkou poškodit v Jihlavské ulici dva osobní automobily. Jejich majitelé vyčíslili škodu na padesát tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci a veškeré okolnosti případu dále prověřují.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
23. června 2014

vytisknout  e-mailem