Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté dopadli zloděje

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloději se vloupali do zahradní chatky. 

Chlumečtí policisté v ranních hodinách zadrželi dva zloděje (24,20), kteří se v zahradní kolonii v Chabařovicích vloupali po přeštípnutí plotu do zahradní chatky a maringotky. Z té odcizili motorovou sekačku. K jejich překvapení byli následně na místě zadrženi policejní hlídkou. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let a to vzhledem k tomu, že byli v minulosti již za obdobnou trestnou činnosti odsouzeni.

Vloupání do auta
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Krásném Březně v ulici Neštěmická vloupal do vozidla VW Transporter, ze kterého následně odcizil radionavigaci. Majiteli tak způsobil škodu kolem 12 tisíc korun.

Krádež nafty z kamionů
Dosud neznámí pachatelé v průběhu víkendu v Tisé z nádrže zaparkovaného kamionu odcizil 250 litrů motorové nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9 tisíc korun.
K další krádeži došlo na odstavné ploše u Chlumce, kde zloději z nádrže kamionu odcizili 340 litrů bio nafty. Zde se způsobená škoda pohybuje kolem 7 tisíc korun.

Krádež parkovacích senzorů
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 28.-29.2. na Severní Terase v ulici Sociální Péče ze zaparkovaného vozidla Ford S-Max odcizil čtyři parkovací senzory. Způsobená škoda se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7. března 2012
 

vytisknout  e-mailem