Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté hledají dva muže

KARLOVY VARY – Neoprávněně si nechali vyplatit výhru  

Karlovarští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu, kterého se měli dopustit zatím neznámí pachatelé, kteří jsou zachyceni na fotografiích a videu. Pachatelé měli dne 06.03.2013, v době od 20:30 do 20:50 hodin, v Karlových Varech, ulici Vítězná poškodit výherní hrací automaty tak, aby mohli vzniklým otvorem v hracím automatu odebírat bankovky vložené do čtecího zařízení a následně si pak finanční hotovost, která byla automatem načtena, nechat vyplatit jako výhru. Oba doposud neznámí muži tak neoprávněně měli získat finanční hotovost přesahující 30 tisíc korun.
 
 
První z mužů je asi 175 cm vysoké střední postavy, ve věku kolem 40 let, měl oblečenou světlou bundu a na hlavě kšiltovou čepici. Druhý z mužů byl asi 170 cm vysoké hubené postavy, ve věku kolem 35 let, na sobě měl oblečenou tmavou vy teplenou vestu a kšiltovou čepici. Oba muži byli snědé pleti a měli hnědé oči.
 
Video z herny
 
Policisté žádají o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých mužů, jakoukoliv informaci přijmou na bezplatném telefonním čísle 158.
 
por. Ing. Pavel Valenta
28.05.2013
Odkazy do noveho okna

Hledaní muži

Hledaní muži 

Detailní náhled

Hledaní muži

Hledaní muži 

Detailní náhled

Hledaní muži

Hledaní muži 

Detailní náhled

Hledaní muži

Hledaní muži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem