Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají kolo

S žádostí o pomoc se obracejí na veřejnost 

     Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po horském kole značky Scott, které odcizil dosud neznámý pachatel v době od 23. srpnna do 4. září 2012 v Tachově, konkrétně z kočárkárny bytového domu v Bělojarské ulici č. p. 1475. Majiteli tak způsobil škodu ve výši 35 000 korun.
 
     Údaje k odcizenému kolu:
pachatel odcizil celoodpružené horské kolo značky SCOTT, typ Genius 50. Barva je šedočerná metalíza kombinovaná s bílou barvou, která se nachází na předních vidlicích a ráfcích. Přední a zadní brzdy jsou kapalinové – kotoučové. Přehazovací mechanismus je značky SHIMANO a má 27 převodů (tři kolečka vpředu, devět vzadu).
Společně s kolem odcizil pachatel také doplňky, které se na něm nacházely, a to digitální tachometr bílé barvy, látková taštička černé barvy s jednou kapsou (rozměr 10 x 7 x 5 cm) a držák na láhev bílé barvy. Kolo i jeho doplňky byly přibližně tři roky staré a nebyly poškozené.     
      Tachovští policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout nějaké informace k uvedenému případu, které by napomohly ustanovit pachatele krádeže a vypátrat odcizené kolo,aby neprodleně kontaktovali Obvodní oddělení policie Tachov, tel: 974 337 710. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
2. 10. 2012
Odkazy do noveho okna

odcizené kolo

odcizené kolo 

Detailní náhled

odcizené kolo

odcizené kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem