Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají pachatele

Vníkl do domu, odcizil mobilní telefon a utekl 

     Tachovští policisté se s žádostí o pomoc obracejí na všechny občany, kteří by mohli pomoci ustanovit pachatele, který měl 26. prosince loňského roku vniknout mezi 7:10 hod. a 7:50 hod. do rodinného domu na třídě Míru v Tachově. Pachatel měl nejprve překonat oplocení a následně nezajištěným zadním vchodem domu vniknout do jeho vnitřních prostor. V obývacím pokoji pak vzal mobilní telefon, který ležel na konferenčním stolku, a před majitelem se schoval pod sedací soupravu. Tam jej posléze majitel, který si lehl na sedací soupravu a uslyšel pod ní nějaký hluk, nalezl. Odhalený pachatel pak utekl směrem do centra Tachova.
     Tachovští policisté nyní pátrají po muži kolem 25 let, vysokého přibližně 175 cm, štíhlé postavy a světlé pleti. Pachatel měl delší světlé vlasy a byl bez vousů. Oblečen byl do modrých riflí a černé mikiny s kapucí, kterou si při útěku nasadil na hlavu.
     Policisté žádají případné svědky, aby veškeré informace, které by mohly napomoci k ustanovení pachatele a objasnění případu, sdělili na tel.: 974 337 710 nebo na linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou uvést také na nejbližší policejní služebně. 

por. Bc. Dagmar Jiroušková
7. 1. 2013
Odkazy do noveho okna

identikit pachatele

identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem