Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají řidiče a svědky

SUŠICKO - Na Hartmanicku došlo 24. dubna k dopravní nehodě cyklisty. Hledáme řidiče soupravy vozidla SUV s přívěsem, který místem projížděl i svědky. 

K dopravní nehodě došlo dne 24. dubna 2021 ve 14.30 hodin na komunikaci II. třídy číslo 190 v katastru obce Hartmanice za Dobrou Vodou.

Cyklista jel na jízdním kole od obce Dobrá Voda na Hartmanice¨, v levotočivé zatáčce v klesání se dostal do smyku a havaroval v pravém silničním příkopu. Provedená dechová zkouška byla u cyklisty s negativním výsledkem a za jízdy užil ochrannou přilbu.

V době dopravní nehody měla v opačném směru jízdy jet souprava stříbrného vozidla typu SUV se zapojeným přívěsem, pravděpodobně pro převoz vozidel.

Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech prošetřují uvedenou dopravní nehodu  a žádají občany o pomoc při spolupátrání po řidiči uvedené soupravy vozidel, který se může osobně přihlásit i případně dalších svědků události.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250 i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

Děkujeme za spolupráci

nprap. Ladmanová Dana

4. května 2021

nprap. Ladmanová Dana

4. května 2021

vytisknout  e-mailem