Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědka dopravní nehody

V pátek 7. září 2012 u Švihova 

       V pátek 7. září 2012 v 18.35 hodin na komunikaci č. I/27 u odbočky na obec Švihov došlo k dopravní nehodě. V uvedenou dobu řídila dosud nezjištěná řidička vozidlo pravděpodobně zn. Renault od obce Švihov a na křižovatce odbočovala vlevo směr Červené Pořičí. Při odbočování nedala přednost v jízdě vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci zn. Škoda Felicia, a jehož řidič musel změnit směr jízdy, aby zabránil střetu vozidel. Při uhýbání dostal řidič s vozidlem smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem zn. Opel Corsa jedoucímu ve směru od Klatov. Dále do pravého boku vozidla Škoda Felicia narazilo přední částí vozidlo zn. VW Passat. Při dopravní nehodě došlo ke zranění čtyř osob.
 
Neznámá řidička pokračovala bez zastavení v jízdě ve směru na obec Červené Pořičí. Řídila pravděpodobně vozidlo zn. Renault šedé nebo stříbrné barvy a registrační značky začínající na 2P5. Žena měla tmavé rovné vlasy na ramena, měla být ve věku 30-50 let a ve vozidle na zadních sedadlech seděly tři děti.
   
    Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedené dopravní nehody.             
     Svědek dopravní nehody může podat jakoukoli informaci na telefon číslo 974 334 111 případně na dopravní inspektorát telefon číslo 974 334 251.             
 Sdělit údaje k uvedené dopravní nehodě můžete i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.
 
     Děkujeme za spolupráci
 
 
nprap. Ladmanová Dana
11.9.2012

vytisknout  e-mailem