Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědka dopravní nehody

KLATOVY - Na ulici Plzeňské 

     Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy, žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedené dopravní nehody.
   K dopravní nehodě došlo ve středu 10. dubna 2013 v Klatovech na ulici Plzeňské před křižovatkou s ulicí Kollárova a Gorkého, ve směru od centra směr Štěpánovice.
Ve 12.55 hodin řídil muž vozidlo zn. Škoda Fabia po hlavní komunikaci na ulici Plzeňské, ve směru od centra a na křižovatce s ulicemi Kollárova a Gorkého zastavil na světelný červený signál. Řidič si nevšiml svítícího kombinovaného signálu pro přímý směr a odbočení vpravo. Po rozsvícení signálu se zeleným světlem se začal rozjíždět a řidič černého vozidla jedoucí za ním,  nedodržel bezpečnou vzdálenost a přední částí narazil do zadní části vozidla zn. Škoda Fabia. Řidiči se domluvili, že sepíší záznam o nehodě v ulici Kollárova, ale řidič černého vozidla z místa nehody ujel.
 
        Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby podali informace na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251.
Informace k dopravní nehodě můžete sdělit i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.
 
              Děkujeme za spolupráci
 
 
nprap. Ladmanová Dana
16.4.2013

vytisknout  e-mailem