Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

ROKYCANY - Pachatel v obchodě odcizil alkohol za šest tisíc korun a z místa odjel ve vozidle Volkswagen Passat. Všimli jste si pachatele? 

     Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění krádeže, ke které došlo v pondělí 22. června tohoto roku okolo 15:15 hodin. V inkriminovanou dobu přišel do obchodního domu Lidl v Plzeňské ulici v Rokycanech neznámý muž, který si do nákupního vozíku naložil láhve s alkoholem. Následně prostory obchodního domu opustil, aniž by za zboží zaplatil.  Celkem 60 lahví alkoholu stačil naložit na parkovišti do zaparkovaného vozidla s největší pravděpodobností značky Volkswagen Passat combi béžové barvy, než byl vyrušen prodavačkou prodejny. Muž ale neváhal, nasedl do vozidla a s otevřenými dveřmi u zavazadlového prostoru odjel ve směru jízdy na Plzeň.
     K popisu osoby svědci uvedli, že se jednalo o muže ve věku okolo 30 let, střední postavy, vysokého okolo 180 cm, krátké vlasy, oblečen do kraťasů a světlého trika s krátkým rukávem.
     Rokycanští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až na dvě léta. 
     Tímto žádáme o spolupráci občany, kteří se ve sledovanou dobu pohybovali v okolí místa činu a mohou podat informace k osobě pachatele či k vozidlu, které by policistům napomohli případ objasnit, aby se obrátili na obvodní oddělení Rokycany (tel. č. 974 335 650, e-mail: ro.oop.rokycany@pcr.cz).
 
Policisté případným svědkům za jejich pomoc předem děkují.



nprap. Hana Kroftová
23. června 2015

vytisknout  e-mailem