Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

Několik řidičů z míst nehod ujelo 

Policie České republiky hledá svědky několika dopravních nehod, které se v průběhu letošního ledna staly na Tachovsku.
První nehoda se stala 6. ledna 2011 kolem 10:30 hod. v obci Tachov v ulici Zámecká. Na parkovišti před supermarketem couval z parkovacího boxu s vozidlem Volkswagen Variant 33letý řidič, který si řádně nezajistil bezpečné couvání, a tak přehlédl vozidlo Fiat Punto, se kterým v tu dobu z jiného parkovacího místa couvala 65letá žena. Ani ta si však bezpečné couvání řádně nezajistila, a tak došlo ke střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě ke zranění osob nedošlo, celkovou škodu na vozidlech odhadli policisté na 2 500 korun. Požití alkoholu u řidičů bylo vyloučeno provedenými dechovými zkouškami.
I další dopravní nehoda se stala v obci Tachov, tentokrát v ulici Zárečná, kde z 8. na 9. ledna 2011 poškodil dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem osobní vozidlo Škoda Octavia, které bylo odstavené u domu č. p. 1521. Vzniklou škodu na poškozeném vozidle odhadli policisté na 2 000 korun.
Třetí dopravní nehoda, kdy policisté žádají veřejnost o pomoc, se stala z 16. na 17. ledna 2011 v obci Stříbro v ulici Na Vinici. Zde poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkovaný vůz Volkswagen Golf, který stál na tříramenné křižovatce u pravého okraje komunikace. I v tomto případě neznámý řidič z místa nehody ujel.
Obdobná dopravní nehoda se stala 18. ledna 2011 kolem 13:15 hod. v obci Tachov v ulici Vodní. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo Škoda Fabia, které jeho majitel odstavil na parkovišti naproti prodejně Fun B. Vzniklou škodu v tomto případě odhadli policisté na 5 000 korun.
Policisté žádají všechny svědky, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci k uvedeným dopravním nehodám, jež by napomohla jejich řádnému prošetřením a ustanovení viníků, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou podat také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jersáková
1. 2. 2011

vytisknout  e-mailem